Consultor

 

L’objectiu principal de l’activitat com a consultor és ajudar als clients  a transformar les oportunitats de la tecnologia en valor.

  • En l’àmbit de la Intel·ligència Artificial acompanyo al client a identificar com transformar les seves estratègies i operacions per aprofitar el potencial complet de l’IA.
  • En l’àmbit de la robòtica col·laborativa i de serveis acompanyo al client en la identificació de possibles projectes a dur a terme, ja sigui en les operacions, per reduir costos i millorar la qualitat, com en l’orientació al mercat, per oferir millors o fins i tot nous productes o serveis.
  • En l’àmbit de la Indústria 4.0 ofereixo una visió independent i global del nou marc industrial, perquè les empreses puguin aprofitar les oportunitats estratègiques que s’estan presentant, situant-les en avantatge respecte a la seva competència.

 

L’activitat com a consultor la realitzo des de Casiopea Consulting.

Sóc persona acreditada amb el segell de persona assessora. Aquest és el segell que atorga la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, per identificar els professionals que tenen el perfil més adient per oferir un acompanyament personalitzat i expert a les empreses a través dels programes que ofereix ACCIÓ.

Formo part de la Junta de la Comissió de transformació digital dels Enginyers de Catalunya, i dels Grups de Treball de Robòtica, Diagnòstic 4.0 i Intel·ligència Artificial.

Sóc el co-creador de l’Eina de Diagnosi per a la Indústria 4.0 dels Enginyers de Catalunya.